FAQ

De meestgestelde vragen van onze klanten op een rijtje

Als jij zelf je boekhouding doet, helpen wij je wel met de jaarafsluiting, maar dan ligt er ook een stuk verantwoordelijkheid bij jou. Wij zijn er dan wel ter controle op jouw boekhouding. Zo zorgen we er samen voor dat je belastingaangifte (die wij in de meeste gevallen wel voor je doen) helemaal klopt en dat er geen losse eindjes zijn. Hoe dit precies zit, wie wat doet, hoe we samen de jaarafsluiting tiptop in orde maken en hoe het zit met de kosten van deze controle lees je allemaal in het document over de Jaarafsluiting.

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn boekhouding kan doen. Ik regel alles zelf in Moneybird en indien nodig kunnen ze mij daarbij helpen. Ik zag er altijd als een berg tegenop maar nu begin ik het boekhouden zelfs leuk te vinden!"

"Dauriard is een prima adviseur die met zijn tijd meegaat, met oog voor de kleine ondernemer en de kwaliteit om complexe vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen."

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl denken mee met de ondernemer. De tips, blogs en adviezen zorgen ervoor dat wij het maximale halen uit Moneybird. Het is een inmiddels ondenkbare schakel in de B2B en B2C.  Doordat wij nu zelf grotendeels de boekhouding doen, zijn de kosten afgenomen en is de omzet toegenomen."

"Toen ik begon met ondernemen, wilde ik liever de hele boekhouding uit handen geven. Ik zag op tegen de taaie kost en 'het gedoe met cijfers'. Nu ik Moneybird gebruik, zie ik dat dit helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Met alle tips en tricks weet ik precies hoe ik dingen moet invoeren en bovendien kan ik voor hulp altijd bij Dauriard en zijn team terecht. Het is een sprong in het diepe maar ik kan het iedereen aanraden."