Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis en vrijblijvend advies via ZOOM

Werk je met Moneybird en zit je met vragen? Laat ons je dan helpen. Plan een afspraak in via bovenstaande knop. We werken met ZOOM waarbij we eenvoudig online onze schermen kunnen delen. Dat werkt heel praktisch en efficiënt. In een half uurtje kunnen we waanzinnig veel doen samen.

De afspraak duurt in principe 30 minuten en deze is geheel gratis en vrijblijvend!! Na afloop sturen we je een vrijblijvende prijsopgave voor toekomstige hulp en je ontvangt een aantal informatieve e-mails van ons. En misschien kunnen we je dan in de toekomst nogmaals helpen.

We zijn als kantoor Moneybird Only. Dat wil zeggen dat we alleen het pakket Moneybird ondersteunen. Uit die gedachte is ook deze website ontstaan. Dus gebruik je een ander pakket dan kunnen we je niet optimaal helpen helaas. Overweeg je om Moneybird te gaan gebruiken in de toekomst? Dan geven we je met veel plezier een rondleiding door het pakket.

Bij het boeken van de afspraak vragen we je om een aantal gegevens. Zoals je KvK nummer, e-mailadres en telefoonnummer. Dat is om praktische redenen zodat we de afspraak goed kunnen afstemmen en ter voorkoming van misbruik.

We zullen de gegevens die je achterlaat nooit delen of doorverkopen. We gebruiken deze alleen voor het doen van een prijsopgave en we sturen je een aantal informatieve mails over het gebruik van Moneybird. Als je wil kan je daar eenvoudig voor uitschrijven.

Ook zullen we je via ZOOM nooit vragen naar gevoelige informatie als BSN en geboortedata. Als je klant wordt hebben we die gegevens wel nodig, maar die wisselen we dan uit via een beveiligde omgeving.

Wil je ons toch iets anders vragen? Neem dan contact op via het formulier hieronder. 

Contactformulier

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true ]