Over ons

De website geenboekhoudernodig.nl is een initiatief van Van Noord Belastingadvies, een boekhoud- en belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam. VNBA is een officieel erkend als ‘Moneybird-adviseur’ door Moneybird zelf. Het bedrijf werd in 2011 opgezet door Dauriard van Noord. Hij begon in z’n eentje maar inmiddels runt hij de zaak met Guido, Lodewijk, Danny en Safira.

Dauriard onderschrijft een moderne manier van boekhouden en is er groot voorstander van de ondernemer zelf meer bij het boekhouden te betrekken. Niet alleen omdat dit geld en tijd scheelt maar ook omdat zzp’ers en andere ondernemers zo meer inzicht krijgen in de financiële situatie van hun bedrijf. Volgens hem is dat met de komst van intuïtieve en geautomatiseerde boekhoudprogramma’s zoals Moneybird nu bereikbaar voor iedereen. 

Lees hier het interview dat Moneybird met Dauriard hield.

Vrijblijvend en gratis afspraak maken? Plan zelf je ZOOM-afspraak met ons in!

Van Noord Belastingadvies

Team Van Noord Belastingadvies

Over deze website

Dauriard over geenboekhoudernodig.nl:

“Het merendeel van onze klanten bestaat uit jonge professionals. Zij willen hun zaken op orde hebben, maar hebben geen zin in de rompslomp die het boekhouden en de belastingaangifte doorgaans met zich meebrengen. Snelheid, functionaliteit en gebruiksgemak staan dan ook voorop. Wij adviseren daarom met enthousiasme het boekhoudpakket van Moneybird aan onze klanten. Toch is het voor mensen soms nog lastig om precies uit te zoeken hoe alles werkt. Om ze daarbij te helpen, hebben we deze website gemaakt.”

Over Moneybird

Moneybird is een online boekhoudtool die elk type ondernemer de mogelijkheid biedt om zelf de volledige boekhouding te doen. Moneybird is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Doordat het systeem met slimme algoritmes te werkt, ben je relatief weinig tijd kwijt aan het handmatig invoeren van gegevens. Zo worden de btw-percentages automatisch verwerkt, kun je makkelijk bonnen uploaden en maak je in een handomdraai professionele facturen en offertes voor je klanten. Steeds meer ondernemers kiezen daarom voor Moneybird.

Op geenboekhoudernodig.nl vind je via de Blog & Tips en video tutorials alle informatie die je nodig hebt om je boekhouding in Moneybird op een eenvoudige en waterdichte manier bij te houden.

Toch meer hulp nodig? Kijk dan hier.

Wat deze website kan bieden

De website geenboekhoudernodig.nl biedt extra informatie over het gebruik van Moneybird, informatie over belasting- en boekhoudingszaken en advies over ondernemen in het algemeen. Met alle hands-on tips, artikelen en tutorials hoef je niet meer voor elk wissewasje je boekhouder te bellen. De combinatie van het intuïtieve Moneybird en de website geenboekhoudernodig.nl maakt het bijhouden van een financiële administratie voor iedereen toegankelijk. Misschien heb je straks écht geen boekhouder meer nodig. Dan gaan wij gewoon wat anders doen.

Wat ons kantoor voor jou kan betekenen

Wij houden van automatisering en efficiency maar Van Noord Belastingadvies biedt ook graag persoonlijke hulp. De meeste van onze klanten doen zelf hun boekhouding en laten ons de jaarlijkse belastingaangifte doen. Uiteraard kunnen wij ook de volledige boekhouding en belastingaangifte op ons nemen of juist alleen fungeren als extra vraagbaak voor hulp en advies.

Kies het pakket dat bij je past

Wij staan voor flexibiliteit en transparantie en handhaven een duidelijke prijsstructuur. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden en die je kunt afsluiten als abonnement. Bij alle pakketten is de belastingaangifte de basis. Het verschil zit hem per pakket in de hulp die jij wenst op het gebied van boekhouden en/of de jaarafsluiting hiervan. Wil je iets heel anders? Neem dan contact met ons op. Dan doen we je een offerte op maat.

Pakket A
€475+€82,50 p.m.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding maar mag onbeperkt vragen stellen.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
Onbeperkt vragen stellen?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

 

Lees meer>>

 

 

Pakket B
€475+€82,50 p.u.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen hier uurtje-factuurtje bij indien nodig.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan