Vacature afstudeerstage boekhoudkantoor

Wie zijn wij

Van Noord Belastingadvies is een hard groeiend boekhoud- en belastingadvieskantoor in Amsterdam met een duidelijke strategie en visie op de toekomst van het vak. Wij hanteren een moderne manier van boekhouden en zijn groot voorstander van automatiseren en de ondernemer zelf meer bij het boekhouden betrekken. 

 

Van Noord Belastingadvies

 

Wat bieden wij

We bieden je een prettige werk- en leeromgeving met een uiteenlopende en uitdagende klantenkring. Je krijgt verantwoordelijk werk dat direct bijdraagt aan de productiviteit.

Je wordt onderdeel van ons boekhoud- en adviesteam en de fiscale praktijk. Je draait mee als een volwaardige medewerker. Je krijgt de mogelijkheid om je te verdiepen in je vakgebied en unieke (vak)kennis op te doen in de praktijk. Jouw klantbewustzijn zal groeien, je krijgt de verschillende aspecten van onze dienstverlening helder in het vizier én je leert onze processen kennen. Onder de vleugels van een vaste mentor gaan we je leren zo zelfstandig mogelijk te opereren. 

Bij Van Noord Belastingadvies krijg je bovendien de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort. Een stagevergoeding, laptop en mobiele telefoon behoren tot de mogelijkheden. 

 

Afstudeeropdracht

Er zijn binnen het kantoor diverse mogelijkheden voor het uitvoeren van een interessante en aantrekkelijke afstudeeropdracht. In een gesprek zullen we de mogelijkheden verder toelichten. 

 

Wie ben jij?

  • Je bent bezig met een hbo Accountancy of Bedrijfskunde of Finance & Control, opleiding Fiscaal Recht & Economie / Finance, Tax and Advice.
  • Je hebt een professionele kritische houding.
  • Je bent integer, accuraat en ambitieus
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent cijfermatig sterk ontwikkeld
  • Je denkt in oplossingen
  • Je bent leergierig 
  • Je vindt het oprecht leuk om klanten te helpen. 

 

Goed om weten

Binnen ons kantoor zijn we een hecht team van 12 collega’s. We hechten veel waarde aan onze work-life balance, dus we werken niet over en zijn heel flexibel. In principe werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zijn zowel jij als wij na afloop van de stage enthousiast, dan behoort een vaste baan zeker tot de mogelijkheden. 

 

Direct solliciteren!

Contact formulier