Ons boekhoudpakket

Jaaraangifte belasting en indien nodig hulp voor een vast uurtarief

€475 (eenmalig) + €82,50 per uur

Ons boekhoudpakket is voor de ondernemer die z’n boekhouding zoveel mogelijk zelf doet in Moneybird maar mogelijk een aantal onderdelen uit wil besteden of gecontroleerd wil hebben.

Aan de basis van dit pakket ligt het verzorgen van de jaaraangifte voor de Belastingdienst. Het bedrag voor de jaaraangifte is €425 (ex. btw) en hiervoor verzorgen wij de aangifte van A tot Z.  Dit is de aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers of ondernemers met een VOF en de aangifte VPB voor ondernemers met een BV. De boekhouding doe jij in Moneybird. Werk je daar nog niet mee? Geen probleem, dan zetten wij je over.

Bij dit pakket doe je je boekhouding zelf voor zover jij dat wenst. Het kan zo zijn dat je een deel van je boekhouding gecontroleerd wilt hebben of misschien zelfs een groot deel uit handen wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van bonnetjes of het bijwerken van je zakelijke bankrekening. Wij kunnen je hierbij helpen voor 82,50€ per uur (ex. btw). Dit bedrag betaal je alleen voor de extra uren die we daadwerkelijk aan jouw boekhouding besteden. Onze urenbesteding kun je te allen tijde online inzien zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Als je ons toegang geeft tot je boekhouding, kunnen we een hele gerichte inschatting maken van het aantal uur dat we kwijt zullen zijn. Wij laten jou weten waar jij zelf nog bepaalde slagen kan maken. Bij dit pakket loont het om de boekhouding zoveel mogelijk zelf te doen.

Heb je helemaal geen hulp nodig bij de boekhouding en is alles tiptop in orde?

Dan staat de teller op €0 en betaal je alleen €425 voor de jaaraangifte.

Wil je helemaal iets anders dan onze standaardpakketten? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Pakket B

Wij doen voor een basisbedrag van €475 de belastingaangifte.
Jij doet, voor zover mogelijk, de boekhouding gedurende het jaar zelfstandig.
Heb je toch hulp nodig? Dan rekenen we hiervoor €82,50 per uur.

✓Jaarlijkse belastingaangifte
✓Hulp voor een vast uurtarief

vraag aan

Kies het pakket dat bij je past

Wij staan voor flexibiliteit en transparantie en handhaven een duidelijke prijsstructuur. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden en die je kunt afsluiten als abonnement. Bij alle pakketten is de belastingaangifte de basis. Het verschil zit hem per pakket in de hulp die jij wenst op het gebied van boekhouden en/of de jaarafsluiting hiervan. Wil je iets heel anders? Neem dan contact met ons op. Dan doen we je een offerte op maat.

Pakket A
€475+€82,50 p.m.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding maar mag onbeperkt vragen stellen.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
Onbeperkt vragen stellen?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

 

Lees meer>>

 

 

Pakket B
€475+€82,50 p.u.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen hier uurtje-factuurtje bij indien nodig.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn boekhouding kan doen. Ik regel alles zelf in Moneybird en indien nodig kunnen ze mij daarbij helpen. Ik zag er altijd als een berg tegenop maar nu begin ik het boekhouden zelfs leuk te vinden!"

"Dauriard is een prima adviseur die met zijn tijd meegaat, met oog voor de kleine ondernemer en de kwaliteit om complexe vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen."

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl denken mee met de ondernemer. De tips, blogs en adviezen zorgen ervoor dat wij het maximale halen uit Moneybird. Het is een inmiddels ondenkbare schakel in de B2B en B2C.  Doordat wij nu zelf grotendeels de boekhouding doen, zijn de kosten afgenomen en is de omzet toegenomen."

"Toen ik begon met ondernemen, wilde ik liever de hele boekhouding uit handen geven. Ik zag op tegen de taaie kost en 'het gedoe met cijfers'. Nu ik Moneybird gebruik, zie ik dat dit helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Met alle tips en tricks weet ik precies hoe ik dingen moet invoeren en bovendien kan ik voor hulp altijd bij Dauriard en zijn team terecht. Het is een sprong in het diepe maar ik kan het iedereen aanraden."