Bereken Je Belasting

Inzicht in je belastingzaken

Weet jij hoeveel belasting je moet betalen? 

Geniet je van de vrijheid en mogelijkheden die het ondernemerschap je bieden, maar mis je soms het overzicht over je belastingzaken? Geen zorgen, je bent niet de enige. Je hebt immers geen werkgever die dit allemaal netjes voor je regelt en het is vaak onduidelijk hoe je het precies moet berekenen.

Veel ondernemers lopen daarom rond met de vraag hoeveel belasting ze moeten betalen over een bepaald boekhoudjaar. Omdat dit voor elke ondernemer anders is en afhankelijk van heel veel factoren, is hier helaas geen eenduidig antwoord op. Maar niet getreurd, wij bieden een oplossing op maat met onze online Tool Bereken Je Belasting! 

Elke maand een persoonlijk rapport

Onze tool Bereken Je Belasting geeft op maandbasis inzicht in de belasting die je moet betalen. Dat voorkomt verrassingen aan het eind van het jaar. Elke maand krijg je een rapport met de tussenstand. Dit rapport is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We nemen ook je hypotheekrenteaftrek mee, de premie voor je AOV of pensioen en je gezinssituatie.

Het rapport is op enkele tientjes nauwkeurig. Je hebt met onze tool Bereken Je Belasting nooit meer stress over het bedrag dat je moet reserveren voor belastingen. We updaten regelmatig samen met jou je profiel om te zorgen dat alles blijft kloppen.

Voor zelfstandig ondernemers die willen weten waar ze aan toe zijn

De online belastingcoach kan gebruikt worden door iedereen die inzicht wil hebben in zijn Belastingzaken. Bereken Je Belasting wordt gebruikt door ondernemers die de belastingaangifte en/of boekhouding zelf doen maar ook door ondernemers die dit laten doen door hun boekhouder. Tot slot zijn er ook tal van boekhouders die Bereken Je Belasting bij ons hebben afgenomen als handige tool voor hun klanten. Iedereen (inclusief andere boekhouders) kan de tool dus afnemen zonder verder vast te zitten aan ons boekhoudkantoor.

Overal en altijd inzicht voor een vast bedrag per maand 

Je hebt voor €8,25 (ex. btw) per maand toegang tot Bereken Je Belasting door bij Van Noord Belastingadvies het pakket Bereken je Belasting (zie info hieronder) af te sluiten. Je kunt een belafspraak maken voor een opzet en dan richten wij de tool in met de informatie die jij aanlevert. Vervolgens kunnen we een zeer nauwkeurige inschatting maken van jouw situatie. Je hebt met een persoonlijke inlogcode op elk gewenst moment toegang tot de digitale omgeving van Bereken je Belasting zodat je altijd weet hoe je ervoor staat. Daarnaast krijgt van ons elke maand een persoonlijk rapport met de stand van zaken. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw situatie.

JA DIT WIL IK!

Wil jij naast deze handige tool ook hulp bij de belastingaangifte en/of de boekhouding? Kijk dan ook eens bij onze andere pakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Doe het zelf met online tool Bereken Je Belasting
€8,25 p.m
De Belastingcoach voor inzicht in je financiën
Nooit meer onaangename verrassingen
Altijd op de hoogte van jouw financiële situatie
Toegang tot de online tool?
Samen telefonisch inrichten?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

"Na jaren van onzekerheid weet ik nu eindelijk waar ik aan toe ben. Met Bereken je Belasting hoef ik niet meer nerveus te zijn voor de uiteindelijke afrekening. Ik weet nu altijd precies waar ik aan toe ben en dat is wel zo prettig. Nu kan ik me vooral richten op wat ik het allerleukst vind: ondernemen en mijn klanten verder helpen."

"Sinds ik Bereken Je Belasting gebruik, kijk ik met een rustiger gevoel naar mijn financiën. Als doorgewinterde ondernemer kon ik over het algemeen best wel inschatten wat ik ongeveer apart moest zetten maar het kwam nog weleens voor dat ik er meer naast zat dan ik zou willen. Nu kom ik nooit meer voor plotselinge kosten te staan." 

"Voor mij is de tool Berken je Belasting een absolute uitkomst. Als zelfstandig ondernemer is het lastig om door de bomen het bos te zien doordat er zoveel factoren van invloed zijn op de belastingaanslag. Nu weet ik elke maand precies wat mijn belastingsituatie is en dat lucht op".

Ik vind het super om 'in control' te zijn en zo veel inzicht te hebben in mijn eigen boekhouding. Door het ook te koppelen met Bereken Je Belasting weet ik elke maand precies hoe ik er financieel voorsta. Dat is fijn want dan weet ik precies of ik even moet opletten of juist de teugels wat kan laten vieren."