Pakket A

Jaaraangifte belasting en onbeperkt vragen stellen over de boekhouding

Pakket A

€475 (eenmalig) + €82,50 per maand

Pakket A is voor de doe-het-zelver die de gelegenheid wil hebben onbeperkt vragen te stellen. Na twee maanden zijn de meeste vragen wel gesteld en dan gaat pakket A automatisch over in pakket B. 

Jaaraangifte Belasting

Aan de basis van dit pakket ligt het verzorgen van de jaaraangifte voor de Belastingdienst. Het bedrag voor de jaaraangifte is €425 (ex. btw) en hiervoor verzorgen wij de aangifte van A tot Z. Dit is de aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers of ondernemers met een VOF en de aangifte VPB voor ondernemers met een BV. De boekhouding doe jij in Moneybird. Werk je daar nog niet mee? Geen probleem, dan zetten wij je over.

Onbeperkt vragen stellen

Voor een vast bedrag van €82,50 per maand (ex. btw) fungeren wij daarnaast onbeperkt als vraagbaak voor al je boekhoudgerelateerde vragen. Let op: bij deze variant verzorgen wij geen boekhoudwerkzaamheden.

Dit pakket is erop gericht dat je kunt starten met zijwieltjes maar op een gegeven moment de boekhouding helemaal zelfstandig kunt verrichten. De 82,50€ is daarom ook maandelijks opzegbaar.

Boekhouding uit handen geven?

Wil je helemaal iets anders dan onze standaardpakketten en bijvoorbeeld je hele boekhouding uit handen geven? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Pakket A

Wij doen voor een basisbedrag van €475 de belastingaangifte.
Jij doet de boekhouding gedurende het jaar helemaal zelfstandig.
Voor €82,50 per maand kun je te allen tijde bij ons terecht voor vragen.

✓Jaarlijkse belastingaangifte
✓Onbeperkt vragen stellen over boekhouding
✓Eindcheck btw-aangifte
✓Eindcheck boekhouding
✓Toegang tot Bereken Je Belasting
✓Maandelijks een persoonlijk rapport

Vraag aan

Kies het pakket dat bij je past

Wij staan voor flexibiliteit en transparantie en handhaven een duidelijke prijsstructuur. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden en die je kunt afsluiten als abonnement. Bij alle pakketten is de belastingaangifte de basis. Het verschil zit hem per pakket in de hulp die jij wenst op het gebied van boekhouden en/of de jaarafsluiting hiervan. Wil je iets heel anders? Neem dan contact met ons op. Dan doen we je een offerte op maat.

Pakket A
€475+€82,50 p.m.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding maar mag onbeperkt vragen stellen.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
Onbeperkt vragen stellen?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

 

Lees meer>>

 

 

Pakket B
€475+€82,50 p.u.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen hier uurtje-factuurtje bij indien nodig.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn boekhouding kan doen. Ik regel alles zelf in Moneybird en indien nodig kunnen ze mij daarbij helpen. Ik zag er altijd als een berg tegenop maar nu begin ik het boekhouden zelfs leuk te vinden!"

"Dauriard is een prima adviseur die met zijn tijd meegaat, met oog voor de kleine ondernemer en de kwaliteit om complexe vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen."

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl denken mee met de ondernemer. De tips, blogs en adviezen zorgen ervoor dat wij het maximale halen uit Moneybird. Het is een inmiddels ondenkbare schakel in de B2B en B2C.  Doordat wij nu zelf grotendeels de boekhouding doen, zijn de kosten afgenomen en is de omzet toegenomen."

"Toen ik begon met ondernemen, wilde ik liever de hele boekhouding uit handen geven. Ik zag op tegen de taaie kost en 'het gedoe met cijfers'. Nu ik Moneybird gebruik, zie ik dat dit helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Met alle tips en tricks weet ik precies hoe ik dingen moet invoeren en bovendien kan ik voor hulp altijd bij Dauriard en zijn team terecht. Het is een sprong in het diepe maar ik kan het iedereen aanraden."