Bedankt voor uw aanvraag van Pakket C

Extra ondersteuning met boekhouden nodig? Wij kunnen helpen.

Geen boekhoudernodig.nl is een initiatief van boekhoudkantoor Van Noord Belastingadvies. Wij denken dat iedereen met Moneybird zijn eigen boekhouding kan doen. Toch zijn er genoeg ondernemers die vooral hoofdpijn krijgen wanneer ze zich hiermee bezig moeten houden. Daarom kunnen wij hierbij assisteren of nemen we het zelfs helemaal uit handen.

Daarnaast kunnen we ook de aangifte inkomstenbelasting voor je doen en helpen we je met alle plezier met alle overige boekhoud- of belastinggerelateerde zaken waar je niet helemaal uitkomt. Zo kun je belafspraken met ons inplannen voor vragen en organiseren wij regelmatig inloopspreekuren en workshops.

Bovendien helpen we je graag met het uitrekenen van de te verwachten belastingaanslagen en andere financiële zaken die om de hoek komen kijken bij het ondernemen.

Ben je nog op zoek naar extra steun? Dan bieden wij je graag een helpende hand. Kijk hieronder voor de verschillende pakketten die je bij ons kunt afnemen.

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn boekhouding kan doen. Ik regel alles zelf in Moneybird en indien nodig kunnen ze mij daarbij helpen. Ik zag er altijd als een berg tegenop maar nu begin ik het boekhouden zelfs leuk te vinden!"

"Dauriard is een prima adviseur die met zijn tijd meegaat, met oog voor de kleine ondernemer en de kwaliteit om complexe vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen."

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl denken mee met de ondernemer. De tips, blogs en adviezen zorgen ervoor dat wij het maximale halen uit Moneybird. Het is een inmiddels ondenkbare schakel in de B2B en B2C.  Doordat wij nu zelf grotendeels de boekhouding doen, zijn de kosten afgenomen en is de omzet toegenomen."

"Toen ik begon met ondernemen, wilde ik liever de hele boekhouding uit handen geven. Ik zag op tegen de taaie kost en 'het gedoe met cijfers'. Nu ik Moneybird gebruik, zie ik dat dit helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Met alle tips en tricks weet ik precies hoe ik dingen moet invoeren en bovendien kan ik voor hulp altijd bij Dauriard en zijn team terecht. Het is een sprong in het diepe maar ik kan het iedereen aanraden."

Kies het pakket dat bij je past

Wij staan voor flexibiliteit en transparantie en handhaven een duidelijke prijsstructuur. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden en die je kunt afsluiten als abonnement. Bij alle pakketten is de belastingaangifte de basis. Het verschil zit hem per pakket in de hulp die jij wenst op het gebied van boekhouden en/of de jaarafsluiting hiervan. Wil je iets heel anders? Neem dan contact met ons op. Dan doen we je een offerte op maat.

Pakket A
€475+€82,50 p.m.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding maar mag onbeperkt vragen stellen.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
Onbeperkt vragen stellen?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

 

Lees meer>>

 

 

Pakket B
€475+€82,50 p.u.
Wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen hier uurtje-factuurtje bij indien nodig.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan