Pakket C

Jaaraangifte belasting en voor een vast uurtarief hulp bij afsluiting boekhoudjaar

Pakket C
€425 (eenmalig) + €75 per uur

Pakket C is voor de ondernemer die z’n boekhouding aan het eind van het jaar voor zover mogelijk op orde heeft in Moneybird maar wel hulp nodig heeft bij de afronding van het boekhoudjaar. Qua structuur is pakket C gelijk aan pakket B.

Aan de basis van dit pakket ligt het verzorgen van de jaaraangifte voor de Belastingdienst. Het bedrag voor de jaaraangifte is €425 (ex. btw) en hiervoor verzorgen wij de aangifte van A tot Z.  Dit is de aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers of ondernemers met een VOF en de aangifte VPB voor ondernemers met een BV. De boekhouding doe jij in Moneybird.

Bij dit pakket is het idee dat je gedurende het jaar de hele boekhouding zelf hebt gedaan. In feite moet alles dus zoveel mogelijk kloppen. Aan het eind van het jaar doorloop je vervolgens ons stappenplan en is je boekhouding voor het grootste deel op orde. Voor 75€ per uur kijken wij vervolgens naar de losse eindjes zoals zoekgeraakte bonnetjes of mysterieuze bankregels. Die €75 betaal je alleen voor de extra uren die we daadwerkelijk aan de afronding van je boekhouding besteden. Hoe beter jij het op orde hebt, hoe minder het je kost. Onze urenbesteding kun je te allen tijde online inzien zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wil je toch onbeperkt vragen kunnen stellen voor een vast bedrag per maand? Dan kun je ook kiezen voor pakket A.

Heb je helemaal geen hulp nodig bij de afronding van je boekhouding en is alles tiptop in orde? Dan staat de teller op €0 en betaal je alleen €425 voor de jaaraangifte.

Wil je helemaal iets anders dan onze standaardpakketten? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Pakket C

Wij doen voor een basisbedrag van €425 de belastingaangifte.
Jij doet de boekhouding gedurende het jaar zelfstandig.
We helpen je indien gewenst met de jaarafsluiting voor €75 per uur.

✓Jaarlijkse belastingaangifte
✓Jaarafsluiting boekhouding voor een vast uurtarief
✓Eindcheck btw-aangifte
✓Eindcheck boekhouding
✓Toegang tot Bereken Je Belasting
✓Maandelijks een persoonlijk rapport

Vraag aan

Kies het pakket dat bij je past

Wij staan voor flexibiliteit en transparantie en handhaven een duidelijke prijsstructuur. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden en die je kunt afsluiten als abonnement. Bij alle pakketten is de belastingaangifte de basis. Het verschil zit hem per pakket in de hulp die jij wenst op het gebied van boekhouden en/of de jaarafsluiting hiervan. Wil je iets heel anders? Neem dan contact met ons op. Dan doen we je een offerte op maat.

Pakket A
€425+€75 p.m.
Jij doet zelf de boekhouding maar mag onbeperkt vragen stellen.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
Onbeperkt vragen stellen?
12x persoonlijk rapport?
Vraag aan

 

Lees meer>>

 

 

Pakket B
€425+€75 p.u.
Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen hier uurtje-factuurtje bij indien nodig.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan
Pakket C
€425+€75 p.u.
Jij doet zelf de boekhouding en wij helpen uurtje-factuurtje met de jaarafsluiting.
Jaarlijkse belastingaangifte?
Eindcheck btw-aangifte?
Eindcheck boekhouding?
Toegang tot BJB?
12x persoonlijk rapport?

 

 

Lees meer>>

 

 

Vraag aan

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn boekhouding kan doen. Ik regel alles zelf in Moneybird en indien nodig kunnen ze mij daarbij helpen. Ik zag er altijd als een berg tegenop maar nu begin ik het boekhouden zelfs leuk te vinden!"

"Dauriard is een prima adviseur die met zijn tijd meegaat, met oog voor de kleine ondernemer en de kwaliteit om complexe vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen."

"Dauriard en zijn team en geenboekhoudernodig.nl denken mee met de ondernemer. De tips, blogs en adviezen zorgen ervoor dat wij het maximale halen uit Moneybird. Het is een inmiddels ondenkbare schakel in de B2B en B2C.  Doordat wij nu zelf grotendeels de boekhouding doen, zijn de kosten afgenomen en is de omzet toegenomen."

"Toen ik begon met ondernemen, wilde ik liever de hele boekhouding uit handen geven. Ik zag op tegen de taaie kost en 'het gedoe met cijfers'. Nu ik Moneybird gebruik, zie ik dat dit helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Met alle tips en tricks weet ik precies hoe ik dingen moet invoeren en bovendien kan ik voor hulp altijd bij Dauriard en zijn team terecht. Het is een sprong in het diepe maar ik kan het iedereen aanraden."